Skip to content

Un centre preparador és una acadèmia d’idiomes o una escola que ofereix un ensenyament que ha estat dissenyat per presentar-se a un examen oficial de Cambridge Assessment English. Ser un centre preparador té una sèrie d’avantatges:

– Atenció personalitzada en el procés d’inscripcions als exàmens.
– Facilitats en la gestió de les inscripcions.
– Enviament dels certificats al teu centre.
– Certificat de Preparation Centre emès per Cambridge Assessment English.
– Accés al logotip de Preparation Centre per acreditar que ets un centre preparador .
– Accés a material promocional d’examens: fulletons, Handbooks for Teachers, posters.
– Accés al servei Preparation Centre Results Online de Cambridge English.
– Oportunitat de desplaçar el nostre equip d’examinadors a la teva escola si hi ha un número suficient de candidats. En cas de no reunir aquest número, els candidats s’han de desplaçar a les nostres instal·lacions.
– Informació periòdica de les novetats relacionades amb els exàmens i les inscripcions.
– Informació del seminaris destinats a professors i caps d’estudi.

Només cal contactar-nos, t’informarem dels passos a seguir i podràs registrar-te a la nostra web .

Sí, només cal saber el nivell al que et vols presentar i fer la inscripció a la sessió d’examen que escullis.

– Llegeix la normativa per candidats que rebràs amb la documentació d’examen (Summary of Regulations i Notice to Candidates).
– Comprova la data, l’hora i el lloc d’examen. Aquesta informació la trobaràs al Confirmation of Entry.
– Comprova el temps de desplaçament fins al lloc d’examen.
– Registra’t a la web Online Results Service amb el Candidate ID i el Secret Number que trobaràs al teu Confirmation of Entry, així podràs consultar el resultat de teu examen quan estigui disponible .

– El teu DNI, passaport o NIE, original i en vigor.
– El teu Confirmation of Entry imprès.
– El teu Test Day Photo Form imprès, omplert i signat ( només pels nivells de B2, C1 i C2).
– Has de portar el teu llapis, bolígraf blau o negre, maquineta de fer punxa i goma d’esborrar en els exàmens en suport paper.
– Pots portar una ampolla d’aigua de plàstic transparent i sense etiqueta. Les metàl·liques no estan permeses.
– No pots menjar dins l’aula durant l’examen, però pots portar un petit snack per menjar durant els descansos.

– Has d’arribar 30 minuts abans de l’inici de l’examen i esperar a l’entrada del venue o lloc d’examen. Us avisarem per entrar.
– Un cop dins l’aula has de deixar les teves pertinences on el vigilant d’aula o supervisor t’indiqui.
– Has de buscar la teva taula, està indicada amb el teu nom i el teu número de candidat. Damunt la taula has de dipositar el teu DNI, passaport o NIE i el teu Confirmation of Entry. El vigilant verificarà la teva identitat.
– Està prohibit l’ús de mòbils, rellotges i dispositius electrònics (portàtils, pantalles tàctils, etc.) durant l’examen i els descansos.
– Quan entris a l’aula has d’apagar el mòbil i treure l’alarma.
– Has d’entregar el mòbil i els dispositius electrònics al vigilant de l’aula i se’t retornaran al final de l’examen. Recomanen que no els portis aquell dia. Negar-se a entregar el mòbil comporta la desqualificació automàtica.

– Deixa d’escriure quan el vigilant ho digui en els exàmens en suport paper.
– Entrega tots els fulls de paper que hi hagi damunt la taula.
– Has de romandre assegut a la taula fins que el vigilant digui que pots abandonar l’aula.

– Has d’arribar 10 minuts abans de l’horari assignat.
– Has de portar el teu DNI, passaport o NIE, original i en vigor, i el teu Confirmation of Entry imprès.
– Has de portar el teu Test Day Photo Form omplert ja que abans de l’examen et farem una foto.
– Entrega els teus dispositius electrònics i pertinences al personal del centre examinador.

– Les fotografies són obligatòries per motius de seguretat en els nivells de B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency, per això demanen que portis l’autorització omplerta i signada. Si ets menor d’edat, l’autorització l’ha de signar un dels pares o el tutor legal.
– A2 Key, B1 Preliminary i B2 for Schools estan exempts de la foto.

Un cop finalitzat l’examen, pots demanar-li al vigilant o supervisor. Necessitem la teva adreça de correu electrònic i t’enviarem el certificat en PDF.

– Si el teu nom o la teva data de naixement no és correcte, ens ho has de comunicar el més aviat possible.
– Si te n’adones el dia de l’examen, comunica-li al vigilant de l’aula.

– Registra’t a la web Online Results Service amb el Candidate ID i el Secret Number que trobaràs al teu Confirmation of Entry, així podràs consultar el resultat de teu examen quan estigui disponible .
– Els resultats en paper surten aproximadament entre 6 i 9 setmanes i els d’ordinador surten entre 2 i 3 setmanes des del dia de l’examen.
– En la nostra web publiquem la data a partir de la qual s’emeten.
– Un cop el teu resultat ha estat emès, te’l pots descarregar en un PDF, el Statement of Results, però no és el certificat

– Cambridge English ens envia els certificats i nosaltres els distribuïm. T’informem a través d’un correu electrònic tan aviat com ens arriben.
– Pots passar pel nostre centre a recollir-lo o te’l podem enviar a casa un cop abonades les despeses d’enviament.
– Per recollir-lo has de portar el teu DNI i signar el registre de recollida. Si no pots venir, una persona autoritzada ho pot fer, però ens ha de mostrar el teu DNI, ja sigui en fotocòpia, foto o l’original.
– Si vols que te l’enviem has de seguir les instruccions que trobaràs en el correu electrònic que t’enviem.

– Hi ha tres tipus d’aprovats:
✓ Pass at grade A
✓ Pass at grade B
✓ Pass at grade C
– Pass at Grade A acredita que tens unes competències d’un nivell superior al que t’has presentat.
– En cas que no hagis superant el mínim per aprovar el nivell, rebràs un certificat d’un nivell inferior si estàs dins dels paràmetres.
– En aquest enllaç hi trobaràs més informació.

Sí, hi ha dos etapes en aquest procés:
▪ Stage 1. Revisió administrativa. Es comprova que la puntuació del teu examen s’hagi realitzat correctament. En aqueta fase no es tornen a puntuar les parts del teu examen.
▪ Stage 2. Nova requalificació completa de les proves excepte del Speaking. Per demanar el Stage 2 s’ha d’haver fet el Stage 1.
Important! La nota final pot veure’s modificada a l’alça o a la baixa com a conseqüència de demanar la revisió.
Hi ha data límit per sol·licitar-la, així que és millor que ens contactis el més aviat possible i et confirmarem el preu del Stage 1 i del Stage 2.

– Els exàmens en ordinador són exactament iguals que els exàmens en paper. Tenen les mateixes parts, el mateix temps i el mateix nivell d’exigència.
– El certificat que s’obté també és el mateix.

Cambridge English ofereix exàmens adaptats a les capacitats i als coneixements dels més petits: els Young Learners. Nosaltres com centre examinador els organitzem en el nostre centre. Per veure el seu funcionament clica al aquí i contacta’ns per saber dates d’examen.

– Cambridge English ofereix accions adaptades a cada tipus de necessitat especial: visual, auditiva, de mobilitat o d’aprenentatge.
– Es poden sol·licitar en el moment de fer la inscripció. Cal fer-ho amb temps suficient i abans de la data límit d’inscripció a la sessió d’examen.
– Només cal contactar-nos i enviar-nos un informe mèdic signat, junt amb una petita explicació de l’adaptació que es sol·licita.
– Més informació aquí (informació en anglès).

– No hi ha cap diferència en relació al format, temps i nivell d’exigència.
– La diferència rau en els temes dels que tracta el Reading i Writing, ja que en la versió for Schools estan adaptats als interessos dels candidats més joves.
– El certificat no fa referència a la versió.

Quan Cambridge English consideri que hi ha hagut un possible cas de frau en un examen s’inicia el procés de Mala praxis i el candidat no rep la nota fins que Cambridge finalitza el procés d’investigació.

És un servei per ajudar a institucions, universitats, empreses i organismes públics a verificar els resultats d’un examen. Per més informació clica aquí.

Els certificats de Cambridge estan reconeguts arreu del món per un gran nombre d’universitats, institucions i empreses. Per més informació clica aquí.

Els certificats no caduquen, no obstant hi pot haver institucions o universitats que decideixin de manera independent si accepten els certificats passats uns anys de la data de la seva obtenció.

Cambridge no emet duplicats de certificats, així que si has perdut el teu certificat original pots demanar una certificació de resultats. Per demanar-la et pots dirigir al nostre centre examinador i t’informarem del procediment i de les tasses, o pots clicar aquí, on hi trobaràs la informació en anglès.

Cambridge English té disponible una pàgina web amb recursos i webinars per ajudar als professors a motivar els seus alumnes en l’aprenentatge de l’anglès i en la preparació d’exàmens:

https://www.cambridgeenglish.org/teaching-english/resources-for-teachers/
https://www.cambridgeenglish.org/learning-english/exam-preparation/ 

Volver arriba
Contact us
Close